Martin Schilder bedrijven

Acht bedrijven onder één paraplu

Bij de Martin Schilder Groep werken ruim 500 mensen bij acht zelfstandig opererende bedrijfsonderdelen in Noord-Holland. Al deze onderdelen werken nauw samen met elkaar. Hierdoor bieden we onze klanten een ‘totaalconcept in mobiliteit’. Dit betekent dat particuliere en zakelijke klanten bij ons terecht kunnen voor álles wat te maken heeft met autorijden.

Meer info: http://www.martinschildergroep.nl

Direct naar "vestigingen & routes"

 

 • Automobielbedrijven
  De Martin Schilder automobielbedrijven vormen het hart van onze organisatie. In onze showrooms vindt de autoverkoop plaats, in de werkplaatsen de aftersales: service, onderhoud en reparatie. Martin Schilder vertegenwoordigt vier gerenommeerde merken namelijk Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda en VW Bedrijfswagens.

 • Autoschadebedrijven
  Martin Schilder Autoschade is een universeel schadeherstelbedrijf met ruim 60 jaar ervaring.  In onze werkplaatsen repareren we kleine tot zeer zware schades. We richten de carrosserie, herstellen onderstellen en bouwen motorcomponenten in en uit. We doen alles in eigen huis, van plaatwerk tot spuiten en afmontage.

 • Autoverhuur en shortlease
  Bedrijven en particulieren kunnen bij Martin Schilder Autoverhuur en Shortlease terecht met tijdelijke vervoersproblemen. We verhuren personenauto’s, bedrijfswagens, verhuis- en bestelwagen en busjes. Dat kan voor een dag, een week, een maand of zelfs een jaar.

 • DriveIn Car Service
  DriveIn Car Service is een full service garage van alle merken. Wij bieden alle activiteiten die je van een garage mag verwachten.  

 • LeaseVisie
  LeaseVisie is een onafhankelijke leasemaatschappij. Met kleinschaligheid en intensief klantcontact onderscheiden we ons van andere aanbieders.

 • Bedrijfswageninrichting
  Bedrijfswageninrichting Alkmaar is een bedrijf dat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in de in en opbouw van met name lichte bestelwagens.

 • Het Zakenhuys
  Het Zakenhuys is gespecialiseerd in het financieren en verzekeren van auto’s. Dat doen we via de Volkswagenbank, binnen Europa de grootste bank- en verzekeraar op het gebied van  automobiliteit.

 • OK tankstation  
  We hebben een OK tankstation aan de Leidsevaart in Haarlem.


Zoeken in vacatures
Volg ons ook via:                

    @martinschilder

Beleef voorsprong, maatwerk en ambacht tijdens het #Audi A8 introductie & lifestyle event. Zondag 26 november bij M… twitter.com/i/web/status/9…
1 dag geleden
Martin Schilder Groep

T: 072 - 541 06 81
E: contact@martinschilder.nl
W: www.werkenbijmartinschilder.nl